Rólunk

Üdvözöljük a Villa Relax honlapján!
Pintér Márta vagyok, a Villa Relax szállások tulajdonosa és üzemeltetője.
Gyermekkorom óta Gárdonyban élek, ezért "ezer szállal" kötődöm a városhoz, a Velencei-tóhoz és a házhoz, ami nem más, mint a Villa Relax.
Az ingatlant a nagyszüleim vásárolták a negyvenes években, ahol aztán Édesapám élt. Én is ebbe a házba születtem, továbbá a gyermekeim is itt cseperedtek fel.
2008-ban a ház teljes átépítésre került, modernizálva és egy új élettérrel felfrissítve adott nekünk otthont.

2017-ben elköltöztünk a házból, akkor még nem tudtuk, hogy szeretett otthonunkkal mit kezdjünk. Eladni, albérletbe adni nem akartuk, szerettünk volna továbbra is mi gondoskodni róla. Ekkor született meg a gondolat, hogy olyan módon hasznosítsuk, ami lehetőséget ad arra, hogy jelen maradhassunk a ház mindennapjaiban és továbbra is örömet okozhasson azoknak, akik ide érkeznek.

Egy olyan nevet kapott, ami hűen tükrözi a ház hangulatát és a kellemes kikapcsolódás lehetőségét.
Így lett a neve: Villa Relax.
A Villa Relax az évek folyamán elért egyre nagyobb látogatottságának köszönhetően folyamatosan bővült és már több szállást is magába foglal. Ezek a Villa Relax Vendégház, Komfortlak és az Apartman.
„Missziónk, hogy családi és baráti társaságok egy otthonos, de egyben luxuskivitelű környezetben pihenhessenek, a Velencei-tó partján.”
Amennyiben Ön is szívesen belekóstolna a Villa Relax világába, várjuk sok szeretettel!

Üdvözlettel:
Pintér Márta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram