Foglalási feltételek

SZÁLLÁSFOGLALÁS 

A szállást telefonon vagy e-mailben történő egyeztetéssel és a szállásdíj 50%-ának foglalóként történő elutalásával lehetséges lefoglalni

FOGLALÓ ÉS FIZETÉS

A foglaló összegét 5 munkanapon belül kell a visszaigazolásban szereplő számlaszámra elutalni. Az utalásról visszajelzést küldünk. A foglalást a foglaló megérkezésétől tekintjük a megvalósultnak, addig az időpontig minden kötelezettség nélkül bármelyik fél visszamondhatja azt.

A szállás díját a megérkezéskor, előre egy összegben, a teljes foglalt időszakra kérjük kiegyenlíteni.

LEMONDÁS

Visszamondás esetében a foglalót 30 nappal az érkezés előtt visszatérítjük, utána azonban nem áll módunkban azt visszafizetni.

Korábbi távozás esetében a foglalt napok száma az irányadó.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. Igény esetén extra pótágy 5.000 Ft/fő áron igényelhető. 

Vendégeink számára Információs könyvet készítettünk amiben a helyi érdekességeken , programajánlatokon túl, a Villa Relax házirendje is benne van, kitérve a károkozásra, internet használatra és egyéb betartandó pontokra.
homepencilcross-circlechevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram